Ahaaaa, allt fixat inför imorgon?

– Nu tror jag att allt är fixat inför imorgon 🙂

Liams dagisväska är packad med extra kläder samt gummistövlar och regnkläder mm…

Morgondagens kläder ligger framplockade på en stol 🙂

Sååå ahh nu ska det bara bli måndag också! Haha… Men det är såååå typiskt mig att försova mig sådär första dagen… HMM! Lyckas alltid försova mig innan rutinerna kommit igång.. Lixom 6 veckors semester? & Liam har inte varit på dagis på snart 3 månader… HMM! Hoppas han inte strular imorgon, Ska jobba själv & jag öppnar.. Hade lixom varit sååå typsikt..

Detta år kör vi på Converse 🙂 Förra året var det DC! 😛 haha

Jag är inte så mycket för ”barnväskor” Visst dom är jätte söta.. Men lite smått töntiga? eller…? Hmm, kanske för att jag är ”vuxen”… Aja, den dag han vill bestämma väska själv får han så klart göra det 🙂 Men fram tills dess så väljer jag 😉 höhö..

Nu blir det kvällsdusch för mig, sedan sängen? Om jag lyckas somna lixom… haha… Hoppas att jag har fått med allt nu inför imorgon…

Imorgon börjar även ett nytt projekt 🙂 Spännande…

 

 

Kommentera