Sry gott folk…

Stress, stress & stress xD haha.. hĂ€nger inte med i planeringen 😉 Acchh.. Borde vĂ€l funka snart? 

Jag ska uppdatera bĂ€ttre, sĂ„ fort mina ”rutiner” lyckats komma igĂ„ng riktigt.. Just nu springer jag bara runt som en idiot och tĂ€nker, vad har jag glömt, vad har jag glömt xD haha.. Achh det blir snart bra med det!

Idag kan man ju inte undvika löning 😉 höhö.. Den underbaraste dagen pĂ„ mĂ„naden? Eller… Haha.. Caaaaaching..

Aii men annars har dagen bestĂ„tt av jobb 🙂 SKojjigt.. Kul att se alla nyheter 😀 DĂ€refter storhandling pĂ„ maxi & sedan hem och stĂ€da.. & Nu ikvĂ€ll har jag och Liam suttit och myst till hööög musik och pusslat 😀 MYSIG fredag?

– Festar alla idag eller? 😉 haha ajaaa gott folk, sup lugnt. Imorgon Ă€r det jag som mĂ„r bra 😉  Deee ni.

.. & nu sover Liam, sĂ„ jag tĂ€nkte internet shoppa lite? Dock hittade jag INGENTING som jag fastnade för? :/ BUHU! Lixom man ska ju inte bara shoppa för att, man ska ju tycka om sakerna ocksĂ„ 😉 YEY! BĂ€ttre lycka nĂ€sta gĂ„ng?

Fick ett sms frĂ„n nelly tidigare idag.. NĂ„gonting om VIP till deras rea? Dock var den skit kass? Aja för er som vill gĂ„ in dĂ€r, sĂ„ mĂ„ste man ha ett töntigt lösenord.. SUCK pĂ„ dom! Men iaf detta Ă€r deras ”kod”; CRAZYSALE – Hoppas ni har bĂ€ttre tur 😉 Aii jag ska faktiskt gĂ„ in imorgon igen, kanske hittar nĂ„gonting dĂ„? KĂ€nner mig lite laaat just nu sĂ„ pallar inte kolla riktigt 😛 

– Nu blir det sĂ€ngen.. 🙂 Godnaatttt..

För typ tvÄ Är sedan? SJukt vad tiden gÄr..?

 

Kommentera