Godmorgon..

– Vilken grå dag? Achh det gör inte så mycket, ska ju trots allt inte måla idag 😉 haha..

Idag blir det wööörk 🙂 Skojjigt.. Var ju ledig igår, så blev lite målande. 🙂 KUUUL! Jag tycker nästan det är roligt att måla tegel nu? Haha det tyckte jag inte först.. Aja! Vanesak 😉 Nu klarar jag tom att stå på stegen, yeeey kryss i taket.. DOck kände jag mig en aning självmordsbenägen först.. LIxom, stå där högt upp, utan att ha kontroll på vad som kan hända… Uuuuik!

Jag och hundarna tog en lååång promenix tidigare, super skönt med morgonpromenixer, lioxm vakna till lite 😉

…& jag har precis betalat alla månadens räkningar, skönt att ha det gjort.. Haha dock hatar jag räkningar 😉 Heeejdå caaaaschen!

Sry att jag inte är allt för aktiv här just nu! Men har ganska fullt upp tillfälligt..

 

 

Kommentera