Uuuj..

– ucsh jag har blivit sååå dålig på att uppdatera! Men hoppas att ni har förståelse, har ganska fullt upp just nu.. Det blir snart ”normalt” igen 😀 yeey!

Igår köpte vi en lekstuga till Liam 😀 han blev sååå glad. Super snälla Seff hjälpte oss att få hem den 😀 värsta huset.. Liam tjatar hela tiden om att få ”flytta” ut i huset.. Haha kan ju övervägas? 😉 iaf de dagar han trotsar..

20120829-215223.jpg naaajs 😀

Annars så har jag varit ledig idag, vilket har betytt målning för min del, Liam har badat och lekt i huset… 🙂 dock lite för fint väder.. Höll på att svettas ihjäl.. Höhö.. Buuhu jag har upptäckt värsta getingboet nästan uppe vid taket.. Mindre roligt.. Bsiiii..

20120829-215514.jpg

Aja nu blir det duschen och sedan sängen. För imorgon blir det wööörk 🙂 dagis för Liam.. Skönt? Han behöver leka av sig.. Just nu har han för mycket energi och det innebär att han jävlas med mig som fan! Haha..

Kommentera