Galen dag igår.. Kortfattat om händelsen..

– gårdagen bestod av jobb 🙂 roligt.. Fram tills klockan 16.30 typ… Mormor hade precis stuckit.. Så där stod jag själv..

Just då när en kvinna över 60 traskar in i butiken. Jag frågar henne om hon vill ha hjälp, som Med alla andra.. Dock börjar jag misstänka något skumt, svårt att förklara, men hon var lixom i sin egna värld?

Lite kortfattat… Hon skrattade och sa; jag fick missfall igår, min man sätter på mig så mycket.. Och andra stunden så hade hon blivit änka.. Hon pratade om vilka droger hon använder.. Bl.a. Bl.a. Bl.a…

Jag springer och hämtar skor som hon vill prova.. Därefter så drar hon i mig, och säger kom, vi ska dansa.. Därefter lägger hon huvudet på min axel.. Snäll som jag är så vågar jag inte göra motstånd eller ens säga till henne.. Men nu i efterhand så vet jag att jag gjorde rätt..

Det absolut värsta är att hon tar mig i nacken och drar mig framåt. Hon kysser min kind. Ohh snacka om en enorm ilska jag hade i mig då.. Men jag vågar inte säga ifrån.. Så jag bara drar mig ifrån henne och går iväg..

Kunder kommer in, hon skriker och pratar konstigt med kunderna.. Några kommer fram till mig och frågar om allt står rätt till.. Min kommentar.. Njaa hon vill inte gå ut.. Ber så hemskt mycket om ursäkt..

Jag smyger bak vid lagret för att inte bli upptäckt.. Jag ringer till mamma och säger, kom snabbt som faan. Mamma kom på ca 5 min… Kvinnan vill inte ens titta på mammas håll, hon pratar på som bara den med mig, hon visar stolt upp allt hon har i väskan..

Kvinnan hade slängt runt alla sina saker i butiken, hennes plånbok låg framme vid kassan på en stol.. Mamma frågar henne snällt, är det din plånbok.. Kvinnan säger Med en mild röst, jag har koll på mina saker.. Mamma säger något typ det är inte bra att ha den liggande så.. Kvinnan blir arg som fan och skriker akta kärring, akta kärring… kvinnan tar sin plånbok och går förbi mamma, samtidigt som kvinnan går förbi så puttar hon till mamma så att hon flyger bak, kvinnan skriker stick härifrån.. Mamma blir arg och skriker tillbaka, nej jag äger butiken..

Mamma går ut och ringer polisen. Jag stannar kvar, eftersom hon tyckte så bra om mig? Kvinnan gnäller över att hennes bankkort försvunnit? Men hon hittar det sedan.. Allt är som ”vanligt” hon pratar på med mig.. Mamma kommer in igen och säger till mig att polisen är på väg. Mamma går bort till kvinnan men hon säger bara stick.. Så hon går.

Jag hjälper kunderna som är i butiken, samtidigt som kvinnan ropar på mig.. När kunderna fått hjälp, så går jag bort till kvinnan. Då ligger hon på golvet och krälar och skrattar.. Jag går därifrån. Andra kunder kommer in, de går bort där kvinnan befann Sig. Kunderna kommer fram till mig och säger kvinnan där borta har svimmat? Jag går bort för att titta, då reser sig kvinnan upp och skrattar Mot mig.. Jag suckar och går därifrån..

Då kom polisen.. De säger hej Eva.. Bl.a. Bl.a. Bl.a.. De försöker få ut henne. Men hon vägrar, hon skriker jävla fittor till poliserna. Hon slår och sparkar poliserna.. Polisen säger typ du kom väl ihåg hur detta ska gå till.. De håller På som fan.. Till slut får dom ut henne, hon älskar fortfarande mig.. Suck..

Polisen berättade att det inte är första gången. Hon har varit i flera butiker i Sölvesborg. Hon blir aggressiv om hon inte får som hon vill, om saker går emot henne.. Därför var det bra att jag inte sa till henne, jag var ju själv då.. Hon var kapabel till att hoppa på mig då..

Detta drama tog ca 2 timmar? Polisen sa att kommer hon in i butiken igen så ska vi ringa.. Osv osv.. Lite kortfattat om vad som hände igår…

20120831-102534.jpg

20120831-102605.jpg
Den artikeln stod i tidningen igår.. & det är samma kvinna fick vi bekräftat..

One thought on “Galen dag igår.. Kortfattat om händelsen..

Kommentera