Livet är inte alltid på topp… Tyvärr..

– Även jag har dåliga dagar.. Men så är det.. Tyvärr.. Hur mycket man än önskar att allt vore perfekt, så är det inte så.. Hur mycket man än försöker.. Det är alltid något som går fel.. men men, jag är inte mer än människa..

– Ännu en gång har jag fått det bekräftat att man inte kan lita på någon.. Varför? Hmm.. Aja skit samma..

Blicka framåt… Det är viktigt att inte falla ner i allt det negativa… Då är man fast.. Sitter och dunkar super positiv musik 😀

Hmm.. Men hela dagen har iallafall inte varit negativ.. Det var super skojj att jobba <3 Alla skorna tar mig till en annan värld.. Det är som en drog.. Fick massa nya skor idag.. 😀 Sitter ju lixom aldrig fel?

Hittade ett par super snygga Kavat sommarskor till Liam.. Jag har väldigt mycket kavat.. Liam hade kavat sandaler förra året också.. Kavat är verkligen skit bra.. De tål verkligen allt.. Helt klart värt sitt pris.. Dock har han massa andra skor också xD Liams första vinterkänga var kavat.. Super nöjd.. Man kunde knappt se att de var använda trots att han hade haft dom hela vintern.. Men denna vintern så hade jag faktiskt inte kavat till honom.. Utan då körde jag på Vikings Goretex känga… För nu kräver han lite mer.. Han hoppar i vattenpölar.. Han krälar på marken.. osv osv.. Därför valde jag viking goretex, de klarar lite mer.. Eftersom jag jobbar med skor så tycker jag det är viktigt att man har rätt skor.. Han måste ha det bästa <3 Hmm.. Aja nu har jag predikat lite om mina skoval till Liam xD Haha..

 99.9% Vattentäta! <3

– Aja.. skaffade iaf 2 par skor till mig också 🙂 Ett par Lacoste tyg skor och ett par andra.. 🙂

 Super frääääääächa 😀

Hmm.. Nu får det vara nog om skor.. Jag har ju trots allt slutat för dagen xD haha..  

Puss&Kram

Kommentera