Kstad..

– verkstads besöket gick bra, killen skulle bara fota skadorna och skicka till försäkringsbolaget 🙂 får väl se hur det blir med det…

Därefter stack jag och Liam till kstad. Lite shopping såhär en måndag sitter ju aldrig fel.. 😉 dock så blev vi stoppade av polisen, mindre bra… Dom följde efter oss en bra bit, sen satte de på blåljusen.. Var tvungen att stanna.. Buhuuu! Killen kom fram till mig och frågade om jag var nykter… Hmm.. Min kommentar var, nej antagligen inte eftersom jag kööör… Fick blåsa och sådär… Tydligen så hade jag vinglat till när jag körde, ouuuupps… Ska nog inte surfa när jag kör.. Men ahh vi fick köra vidare! Yeey! 🙂

Liam höll ut i alllla affärer… Det slutade med att han tjatade om mc Donalds… Fick ju ge med mig eftersom han hade varit så duktig.. Buuhu, jag som faktiskt hade lagat mat idag, för en gångsskull

20121105-225014.jpg

20121105-225048.jpg

20121105-225131.jpg

Kommentera