Onsdag..

– Denna dag har bestĂ„tt av jobb. 🙂  NAJS..

Dock sĂ„ var morgonen fett stressig, Liam total vĂ€grade ALLT! BlÀÀÀ, han har inte varit pĂ„ dagis pĂ„ nĂ€stan 2 veckor, eftersom att han har varit sjuk 🙁 Aja i vilket fall som helst, sĂ„ ville han vara hemma, Ă„Ă„Ă„Ă„hhh absolut ingenting passade, han ville inte ha frukost, vĂ€grade klĂ€der osv osv osv… AJA.. Det gick till slut…

Fick stressa ivĂ€g till jobbet, kom 5 minuter för seeent! SÅ typiskt mig…. Kortfattat – tiden har sprungit ifrĂ„n mig idag.

Men det var faktiskt en vĂ€ldigt mysig dag, vĂ€dret var skönt dock fett kallt….. Det var Höstmarknad i Sölvesborg, ohhh det Ă€r ju sĂ„Ă„Ă„ mysigt, varma klĂ€der, ljus och mörker 😀 MYS!

Gamla mormor hĂ€mtade Liam pĂ„ dagis, det hade gĂ„tt jĂ€tte bra 😀 HÄÄÄRLIGT! De kom ner till mig pĂ„ jobbet dĂ€refter sĂ„ gick vi en liten runda pĂ„ stan 🙂 SĂ„ klart lyckades Liam tjata till sig en himla massa marknadsgodis.. Men vaa faaaen det Ă€r ju inte marknad sĂ„ ofta? 😉 Ohh för den delen sĂ„ lyckades han tjata till sig en feet bĂ€rgnings bil.. OCKSÅ… SUCK! Dessa barn! Egen vilja Ă€r inte alltid sĂ„ bra 😉

KvĂ€llen har bestĂ„tt av mĂ„lning av tvĂ€ttstugan 😀 Äntligen börjar det likna nĂ„got dĂ€r nere 😀 YEEES! WooonderbarT!

…. & nu blir det sĂ€ngen.. För imorgon blir det ”blekinge” tur xD haha…

 

Kommentera