Lördag..

– ahh jag vet att jag suger på att uppdatera.. Det har lixom hamnat lite vid sidan om… Men jobbar på saken 🙂

Lördag… Tog sovmorgon, vaknade inte förens 11.30.. Fett skönt.. Checkade julkalendern med Liam. 🙂 vi båda älskar den.. Förstår inte dom som har anmält den??? Hmmm! Den är ju inte ”läskigare” än den första… Aja!

Därefter kom liams farmor på besök. Skojjigt 🙂 Liam fick leka av sig lite. Han har ju inte varit på dagis sen i tisdags… Blöö vi åkte på maginfluensa, fyyyy! Sen skulle han så klart följa med henne hem 🙂 såå ahh jag fick lite tid för mig själv 🙂 kan väl behövas. Passade på att slå in lite julklappar 😀

20121215-212803.jpg

Årets feta julgran 😀 löööve.

Därefter så körde jag hem till mamma och pappa. Lite lördagsmyyys 🙂 där bjöds på super god oxfilé 🙂 yeey!

20121215-213007.jpg

….& nu ska jag sätta mig framför Tvn, möjligtvis inte röra mig en ända cm 😉 yeeeah!

Kommentera