Söndag, välkommen hem till oss…

– Började dagen med lite städ, i väntan på att Liam skulle komma hem från farmor. 🙂

Därefter så gick jag och Liam ner till stan, checkade lite affärer… Passade även på att titta på Lucian. 🙂 Mysigt. Fast Liam tycket inte alls att det var roligt… Så vi gick till Ica istället och köpte lite julgröt 🙂 MUUMS… Passande såhär tredje advent? 😀 Kan inte fatta att det snart är julafton, vart tar tiden vägen? :O

Blööööö jag vaknade med ögoninflammation idag… SUCK! Helt svullet och svider varje gång jag blinkar 🙁 buuhuuu…

Välkommen hem till oss 😉 Lite bilder från Daaaah House!

Liams super fina julkalender som gamla mormor har gjort 😀 Grymt fin <3 😀

– Jag älskaaaaaaaaar julen <3 Blir som ett litet barn xD haha.

Nu ikväll så har jag och Liam tagit lite julbilder 🙂 Måste fixa julkort som vi ska skicka till betydelsefulla personer… 😀

AIi nu ska jag fixa tvätten…

 

Kommentera