Godmorgon.. Eller godmiddag kanske xD

Godmorgon.. Hoppas ni har sovit gott.. 🙂

– Hmm.. Jaa.. Man kan ju inte direkt pĂ„stĂ„ att jag kom i sĂ€ng speciellt tidigt xD hmm.. Jag trodde inte att det kunde bli sĂ€mre igĂ„r.. Men tydligen.. Hm aja.. SĂ„nt man fĂ„r ta xD

YEY! Hoppade faktiskt över skolan idag…. DĂ„ligt av mig.. men jag har inte fĂ„tt sĂ„ mycket sömn… Det blev ju faktiskt slagsmĂ„l…

GAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag hĂ„ller pĂ„ att bli idiot.. Varför ska man bo i lilla Sölvesborg? :O GAAAH… Försöker hitta bil till balen, men det gĂ„r ju inte.. I sölvesborg finns tyvĂ€rr inte dom möjligheterna………………………………. & dit man ringer sĂ„ Ă€r allt redan fullbokat.. YEY!!! Hade det varit i en större stad sĂ„ hade ALLT funnits… 🙁 🙁 Hur ska jag kunna hitta bil? 🙁 FĂ„r vĂ€l Ă„ka i mamma&pappas fina Br-skor bil xD

– Hojta till om du har en nice bil xD Dock Ă€r jag krĂ€sen.. Haha… Typ Lamborghini Gallardo eller en Limousine 😀

Aja.. Nu har jag druckit min Ă€lskade Latte <3 Jag & Yasmine ska gĂ„ en ruuuuuuuuuunda.. SKÖNT.

Jag Ă€r helt frÀÀÀÀÀÀÀÀÀch 😀 Helt nyduschad 😀 Underbart…. Dock ska jag gĂ„ runt i min Onepiece heeeeeeeela dagen.. 😀

Ohh jag ska visa min bestĂ€llning jag gjorde pĂ„ nelly.se senare ocksĂ„ 😀 skit fina saker assĂ„ 😀 😀 😀

Puss&Kram

One thought on “Godmorgon.. Eller godmiddag kanske xD

Kommentera