Ojjjjjjjj… massa bilder :D

– Det var då inte igår…. :O Förlåt gott folk för min dåliga uppdatering. :/ ..Dumma mig.. Jag kommer verkligen att bättra mig nu… Det har varit mycket med skola, jobb, Liam och flytt osv osv… haha.. Hoppas ni förstår?

Aja men skit i det nu.. Nu är det nya tider 🙂 Man ska väl blicka framåt…?

Nu sitter säkert halva Sölvesborgs befolkning ute på Sweden rock och super sig svin fulla… haha men inte jag..? hmm.. När det är Sweden rock vaknar hela sölvesborg till liv.. Varför kan det inte alltid vara så xD haha..

Hmm… Asså det är värsta höstvädret ute… Blåser och är svin kallt :O Va detta all sommar vi fick xD

Jag kan inte fatta att jag tar studenten nästa vecka. Fy fasiken vad tiden har gått snabbt……. Men SHIEEEEET va skönt det ska bli att slippa skolan… Men asså det är grymt många som redan har tagit studenten… Jag vill också nuuuuuuu.. Varför ska vi sluta så sent för… Suck på det…

Tänkte slänga upp lite bilder xD Ni får ju inte glömma bort hur vi ser ut xD höhö….

Mitt riktiga jag xD När ingen annan ser….

– Japp… Liams hål är fixat (Y)

Liam var gnällig och ingenting hjälpte… Helt plötsligt blev han tyst, så jag blev orolig och började leta efter honom.. Joo, då hittade jag honom i soffan sovandes 🙂 Sötnos <3

Under flytten… Jag kokade hamburgare.. kanske inte det bästa? :/ De blev helt bleka…

 

Liam hjälpte till att flytta… Han packade ner sina böcker + sig själv 🙂 höhö..

Liam <3

Men nu jäkla får ni börja följa mig igen 😀 Jag kommer uppdatera massor 😀 Bra va?

Liam ligger och sover och jag sitter här och degar..? Känner mig typ 100 år äldre än vad jag är? Typ, får väl gå och lägga mig nu så jag hinner upp innan morgon-tidningen kmr xD… Men men.. Nästa vecka ska man väl festa varje dag? Eller är det inte så.. xD Ni vet studentveckan.. Dock synd att vi inte har några roliga uteställen i sbg…

Puss&Kram älskade människor…

Kommentera