Bra dag..

– en mycket bra dag – en ledig dag tillsammans med min familj 🙂

Vi började dagen med en runda in till kstad. 🙂 blev lite shopping och sĂ„dĂ€r… Liam fick vĂ€lja lunch stĂ€lle tyvĂ€rr blev det McDonalds… men men… Det var verkligen fullt med folk, vi fick stĂ„ och vĂ€nta pĂ„ att fĂ„ en sitt plats. Suck. Typ sportlov?

20130220-232445.jpg

20130220-232505.jpg

DĂ€refter sĂ„ körde vi till Olofström för att besöka holjebadet.. Vi har faktiskt aldrig varit dĂ€r tidigare.. Det var mysigt! Deras bubbelpool var helt underbar. Dock tyckte jag att barnpoolen var lite vĂ€l liten + rutchkanorna var precis ovanför? Liam Ă€lskade rutchkanorna, dock fick han egentligen inte Ă„ka dom, pga Ă„ldersgrĂ€ns.. Men men. Det var vĂ€ldigt mysigt 🙂 kommer sĂ€kert att besöka det fler gĂ„nger 🙂

DĂ€refter blev det mat inköp pĂ„ maxi och sedan hemfĂ€rd. KvĂ€llen har bestĂ„tt av tacos mys + tvĂ€ttning + lite fix i min garderob.. Yeey! Nu blir det lĂ€ggdags, wööörk Time imorgon. 🙂

Godnatt..

Kommentera