HAHAHA!!

– Asså vissa saker är ju ta mig fan skrattretande….? Bara för att.. Så tänker jag yttra mig pytte,pytte lite… Jag förstår inte vad det är med folk, när växer folk upp? En sak som är säker är att jag INTE tycker om den här hålan.. Vart man än vänder sig så är det skit snack.. Eller annat omoget skit. Folk vill bara förstöra för folk.. ” Men nu gäller det inte hela Sbg.. Det finns bra människor också”<3

En sak som är säker, är att räkna aldrig med mig.. Den dagen du/ni kommer och ber mig om en sak så kommer jag garanterat neka dig/er.. ”behandla andra som du själv vill bli behandlad” eller…?

GAAAAAAAAH! Jag blir idiot.. Men egentligen ska jag inte bry mig. Det bevisar bara vart jag har vissa människor.. Man lär sig så länge man lever? Är det inte så..? 

Haha.. Aja nu har jag vräkt ur mig lite xD haha.. Känns faktiskt ganska skönt 🙂

Kommentera