:)

– Livet är på topp igen.. Jag tror jag hittade ”felet”. Problemet till alla mina tankar.. xD haha.. Jag var nog bara ensam.. har inte haft någon att prata med på några timmar xD Liam ligger och sover, han har gjort det sedan typ 7.. haha.. Men för en stund sedan fick jag lite social gemenskap 🙂 haha så nu är mina behov tillfredsställda (Y) YEEEEY.. Haha jag vet att jag är udda…

– Jag tycker inte om att vara själv för länge xD haha..

Asså jag är fett stolt över mig själv för att jag inte festar idag xD haha.. Jag hade ju aldrig pallat upp till skolan om jag hade festat idag xD Känns så skönt, jag slipper vara bakis, slipper spy osv osv.. Men imorgon borde man nog gå till systemet och köpa lite dricka? 🙂 Hmm.. Låter väldigt bra.. 🙂 ( Men jag är ju 20, helt klart…) Ett annat problem xD

Jag tror nästan att jag kan höra sängen ropa på mig nu.. Jag har nog inget val än att gå och lägga mig, pallar ju inte höra på sängens tjat..

– Sup lugnt idag folket..

Godnatt <3 Sängen kallar..

Puss&kram

One thought on “:)

Kommentera