Lördag..

– en riktig myslördag! Självklart så vaknade jag klockan 8? Hmmm… Bara för att jag är ledig typ? När jag jobbar så ska jag så klart försova mig? Suck! Aja…

Hela familjen käkade frukost. Yeey! Mysigt! Typ första gången på evigheter?

Därefter så hoppade jag in i duschen, som vanligt, bara går in, sätter på vattnet.. Men det blev aldrig varmt? 😮 stod typ 10 min och bara väntade på vattnet, frös som fan… Tillslut fattade jag att min varma dusch Kunde jag fete glömma … Jag ringde direkt till mamma för att få lite tröst… Dumma vatten.. Åkte därefter direkt hem till dom för att duscha 😀 yeey!

Rensat ut källaren har man också hunnit med idag 🙂 skööönt! Hoppas att den kan bli klar snart 😉 Liam älskar att slänga skräp 🙂 underbart att ha han med sig, han har tom lärt sig vart man slänger vad..

Kvällen har bestått av film mys med ostbricka mm… GOTT! Underbar lördag 🙂

20130317-001434.jpg

Ohh dessutom så har varmvattnet blivit fixat 😀 underbart! Hade aldrig klarat mig Annars 😉 jag duschar lixom 2 gånger varje dag. Morgon + kväll…

Såå nu ligger hela familjen i sängen ny duschade 🙂

20130317-001654.jpg

Kommentera