Snart kommer älskade Liam hem…

– Snart är det dags att hämta Liam på Dagis 🙂 Hoppas verkligen han är på bra humör 🙁 Den senaste tiden har han varit skit sur… Han är inne i någon trotsperiod? Suck.. Jobbigt, men man måste ju gå igenom det.. Tyvärr.. Men han är ändå lika underbar.. 🙂  Ahh ni kommer fatta den dagen ni får barn ;P

– Så gott folk håll tummarna med mig att han är på bra humör idag xD haha..

Ohh jag känner mig så glad.. Jag har fått fett mycket gjort idag… Jag har verkligen slängt grymt många kollegieblock, massa onödiga anteckningar xD Rensar ut alla skolår xD haha

Vad som händer resten av dagen.

  • Färga håret
  • Hämta Liam på dagis
  • Hänga upp tvätt
  • Sola
  • Dricka kaffe med någon/några?
  • Leka med Liam. Eventuellt gå ut och öva på att cykla utan stödhjul..

Idag är det grymt många 3or på furulund som gör bort sig xD ha ha ha.. Det är ”lek-dag” idag.. Ganska gött att inte vara med på den, man slipper ju rykten runt sig då xD haha men visst hade det varit roligt.. Men jag vill inte ha ett sådant rykte eftersom att jag har Liam.. SMART VA ? ;P Det går typ ut på att man ska göra bort sig + klä av sig så mycket man vågar xD YEY!

Aja men nu ska jag dricka lite Kaffe kaaa.. xD De är livet…

Puss&Kram

Kommentera