YEY :D

Puhh. Liam var glad idag.. Skönt 😀 Det Ă€r lite roligare att umgĂ„s med honom nĂ€r han Ă€r pĂ„ bra humör ;P Som ni kanske förstĂ„r? Inte sĂ„ roligt att ha en gnĂ€llspik springandes runt fötterna xD

Aja, jag och Liam har varit ute och cyklat i typ 2 timmar 😀 Skojjigt. Dock tyckte Liam det var lĂ€skigt utan stödhjul… Men det kommer nog snart? I början nĂ€r vi hade skaffat sparkcykel till honom sĂ„ var han livrĂ€dd för den.. Men en dag sĂ„ bara kom han sparkandes med den.. haha.. SĂ„ det blir vĂ€l sĂ„ med cykeln ocksĂ„.. Ska nog ut imorgon med, sĂ„ fĂ„r han ”öva” lite mer 😀 😀 Hade ju varit perfekt nu till sommaren (Y)

Jag och Liam gick till gamla lgh för att kolla posten. DĂ„ trĂ€ffade vi pĂ„ Frida, Trias och Yasmine 🙂 SĂ„ vi gick in till dom och lekte lite. 😀 JĂ€tte mysigt. <3

Haha sÄ Àter Liam xD

– Liam ville hellre gĂ„ med cykeln… xD haha det var ju lĂ€skigt utan stödhjul…

NĂ€r vi kom hem sĂ„ somnade Liam som en stock… Sötnos <3

AssĂ„ det Ă€r sĂ„ skönt att inte ha nĂ„gon skola, man kan göra sĂ„ mycket mer dĂ„.. Äntligen har jag lite mer tid att leka med Liam. Vi kan gĂ„ ut och hitta pĂ„ massa saker, det Ă€r sĂ„ mysigt och jag har verkligen lĂ€ngtat efter det 😀 😀 Slippa tĂ€nka pĂ„ alla prov och inlĂ€mmningar.. Kan det bli bĂ€ttre? xD

Puss&Kram

Kommentera