Vart tar tiden vägen..?

– Asså det är gött att vara ledig, men tiden går mycket snabbare då? GAH.. Aja men tiden går snabbare när man har roligt? sant…

Aja.. Imorse var jag ute en lååååååång runda med vovvarna 😀 Gick hem till mamma&pappa, skulle fixa med lite papper.. Jag råkade visst stanna där lite för länge.. xD haha.. Det var ju trevligt att prata lite skit med mamma.. Tydligen så hade Liams kostym råkat komma hem till dom..? helt skumt.. Men men, nu har den iaf kommit 😀 DEN ÄR SUPER SÖT! Liam ser ut som värsta schteeekaren i den xD Jag lägger in bilder på det imorgon.. Så får ni också se Liam med kostym..

– Det går inte att skilja dom åt 😀 De är så söta <3

Iallafall… När vi då gick hem så bärde jag kostymen under armen. ( håller koll på två koppel ) Sedan när jag kommer hem och ska visa kostymen.. JOO! Självklart!!! Då hade jag tappat byxorna :O Fick värsta paniken.. Sprang ut till bilen och körde den vägen som vi hade gått.. Jag hade värsta turen, de låg vid tågstationen 😀 😀 PUH!

Lite kortfattat så har jag druckit en himla massa kaffe idag 🙂 Trevligt. Just nu ligger Liam och sover, han somnade som en stock.. haha han får vara med mig och stressen xD haha.. Stackare..

YEY!! Ska snart fixa mina naglar…. Hoppas jag lyckas? HMM! Kanske inte min starkaste sida xD men jag vill ju faktiskt ha fina naglar till studenten 🙂 Det vill väl alla?

OHH jag är så grymt festsugen just nu.. Känns nästan som att jag vill sitta här bakom datorn och dricka själv xD haha…. Eller inte.. MEN IMORGON!! YEY! DÅ JÄKLA börjas det..

Puss&Kram

Kommentera