Trotsade blåsten…

– var ju bara tvungen att umgås lite med trädgården på min lediga dag 😉 trots det blåsiga vädret…..

Planterade lite fröer! Hoppas de tar sig 😀 kanske blir värsta hemma odlingen i sommar 😉 myys! Mycket godare med hemma gjort! Slippa allt ”hästkött” haha xD

Slängde även på lite gräsfröer samt ny jord på gräsmattan… Eller jordmattan? Hmm längtar verkligen efter en riktig gräsmatta nu 😉 men men har man dränerat så har man…

20130418-223311.jpg

20130418-223317.jpg

20130418-223322.jpg

Har så klart varit och cyklat min dagliga mil 😉 i blåsten med en jävla massa motvind 😮 extra träning? Aja, cyklade förbi Yasmine, satt där och snackade lite skit och sådär 🙂 skojj! Drog förbi Ica på hemvägen och köpte kladdkaka till Alicia för att hon klarade körkortet idag, cyklade hem till mamma&pappa för att lämna den! Snäll som man är 😉 höhö..

…& nu sitter jag här med en töntig ansiktsmask och ska snart hoppa ner i sängen efter kvällsduschen. Ska upp super tidigt imorgon 😮 redan klockan 6… Buuhu! Ska lämna bilen på verkstaden för att byta till sommardäck.

Kommentera