Tisdag..

– började dagen med ett fett jobbigt läkarbesök.. Jag har svårt för läkare? Av någon anledning… Skulle plocka bort stygnen, så mamma var tvungen att följa med och hålla mig i handen.. Yeey vuxet xD men de på vårdcentralen lyckades inte plocka bort stygnen? Hade tydligen växt in lite eller något? kärringen klippte upp lite av såret istället, började gråta som faaaen 😮 gjorde grymt ont.. Suck! Sen kom hon på nej men det här går Inte.. Så fick en akuttid i Karlshamn… Mamma fick såklart följa med. Karlshamn lyckades plocka bort stygnen hyfsat smärtfritt! Såå ahh nu har jag ont i foten igen pga att hon var kass!!

20130507-221958.jpg
Grymt skönt väder idag, har faktiskt kört stenhårt på sandaler + klänning idag.. Yeeeey! Sommar <3 20130507-222228.jpg
Mina växter bara växer och växer 😀 underbart!!

20130507-222324.jpg
…& nu ska jag fortsätta med städningen… Usch har typ 2 veckors städning att ta igen 🙁

Kommentera