Hälleviksbadet..

– Idag vaknade vi upp till ett underbart väder, precis så som jag ville ha det 😀 YEEY! Tur att man kan få som man vill ibland?

Det innebär att vi drog till hälleviksbadet, vi har i stort sett spenderat hela dagen där, sjukt underbart! Strålande sol! Det blev en riktigt mysig dag tillsammans med Yasmine & Maddox. Dessutom så fick jag chansen att inviga min nya kamera 😀 Äntligen har jag köpt en allt i allo kamera, den funkar i alla väder och i alla situationer.. Jag har alltid velat ha en kamera som man kan ha under vatten, och nu minsann så har jag köpt det 😀 LYCKA! Kändes riktigt konstigt att bada med sin kamera? Det kändes som att den skulle gå sönder, men va faaen? Den är ju till för det..

– En riktigt skön sommardag med glass och bad! YEEAY!

…& min kamera kommer att användas flitigt heeeela sommaren!!!

One thought on “Hälleviksbadet..

Kommentera