Tisdag..

– Av någon konstig anledning så får jag det till måndag idag? Hela dagen så har jag gått runt och sagt måndag.. Aja..

Dagen har bestått av joooobb.. Äntligen så har jag bestämt vad Liam ska ha för vinterskor, jag har tidigare kört på Viking goretex. Jag har verkligen älskat dom, de tål allt! Rekommenderar dom varmt! MEN nu vill jag prova något annat, något lite roligare än en ”vanlig” känga?

 Dessa blir Liams nya vinterskor från Timberland. De ska tåla allt, vattentäta och de ska tåla ner till typ -40, så det återstår att se. Något snyggare än de vanliga kängorna..

Dessa har jag haft i alla år, men jag vill prova något nytt! Men dessa är verkligen super! De har fått ”bäst i test” i många år…

AJaaa, annars så har dagen varit fett döööd… Städat, tvättat och bla bla bla, sånt som är jätte roooligt..

….& Jag vill inget hellre än att åka iväg till solen! För varje dag som går så blir det bara kallare och kallare… Usch! Riktigt avundsjuk på Alicia som precis har kommit hem från Turkiet, jag vill ju ocksåååå..

Löööve

Men nu ska jag sätta mig och plugga lite, yeeay bara för att det är sååå roligt! För jag vill ju inte alls göra något roligare istället…. Buuuhu!

Kommentera