Fundersam…

– de senaste veckorna har jag varit väldigt fundersam.. Tankspridd.

På en dag förändrades hela mitt liv. Den senaste tiden har jag stängt in mig, nästan iaf.. Jag har inte orkat, orken är helt borta.. Har nästan bara vaknat och sedan gått och lagt mig igen.. Hamnat i en ond cirkel?

Ångesten och depressionen har sakta men säkert tagit över. För att inte svälja min stolthet så stänger jag in mig och spelar att allt är som vanligt! Ja, jag är rädd, jävligt rädd.. För att falla.. Att vara svag och knappt orka med morgondagen..

Jag vill vara bra, bättre än vad jag kan åstadkomma. Jag vill leva upp till ett perfekt ideal. Men ibland hinner verkligheten ikapp..

Val som jag omedvetet har gjort kommer allt närmare och närmare.

Försöker vara sysselsatt konstant för att ”glömma” smärtan, men när tystnaden och ensamheten kommer så smyger sig ångesten på mig! Ju mer jag gräver ner det, ju tydligare blir det när det väl kommer till ytan.

Hur ser livet ut om 5 år. Vart står jag då?

20140108-235629.jpg

20140108-235650.jpg

20140108-235714.jpg
– ingen vet, ingen ser, att mitt inre blöder. För utsidan visar något annat!

Hur ska jag våga, våga när jag är rädd för att falla.
– vem fångar om jag faller…

Ingen tror eller vet att jag fastnat i en ond cirkel…

Jag antar att jag behövde skriva av mig.. Få ut några få funderingar och känslor..

One thought on “Fundersam…

Kommentera