Onsdag..

– började dagen med frukost på sängen till världens bästa Liam. Han är som en tonåring, vägrar vakna när man väcker honom.. Suck. Han slänger täcket över huvudet och säger ”ööööh”. Så idag fick han frukost på sängen, det resulterade till att han satte sig upp med ett leende.. Lyckat! Borde göra oftare?

Undra hur det blir med åren? Vill nog inte se honom som tonåring….

Men ahh skulle egentligen cykla till dagis.. Idag också! Meeeen precis som igår så blev det stressigt. Jag Började rätt snabbt fundera ut lämpliga bortförklaringar för att inte få ångest. Så idag var det inte vädret, idag var det allmänt stressigt och för mycket saker att cykla med.. Haha. Suck på mig!

20140212-215820.jpg
Liam är just nu inne i någon trotsålder.. Buuhu! Han vägrar och bråkar och han ska ha rätt i allt.. Men ahh, vi har ju tagit oss igenom alla trotsåldrar, så 5 års trotset borde väl inte vara några problem?

20140212-220110.jpg
Björn Borg.. Det ska börjas i tid? 😉 söööööt<3 Dagen har för övrigt bestått av wööörk hela dagen. därefter så begav jag mig till gymmet och pumpade i typ en timme. Så skönt 😀 sen hade mamma&pappa maten klar, såå ahh, åt lite och sen körde jag och Liam hem! 20140212-220431.jpg

20140212-220500.jpg
Ego bilder på gymmet asså? 😉 haha snacka om att folk glor.. Men ahh förväntar mig inte något annat direkt ;p

Jag och Liam har myst en del framför våra plattor.. Haha dagens sätt att umgås?

Men nu sover han som en stock, så jag ska städa undan och sedan ta min traditionella kvällsdusch 😀

Kommentera