Tisdag

– började dagen med att kämpa undan översvämningen i källaren :/ yeeey! Gick ner för att hämta kläder där och upptäckte glädje dödaren. Jag har fått en propp i avloppet i tvättstugan. Underbart. Vad gör man, knappt att jag känner mig hjälplös.

Inte nog med det, fjädrarna i min soffa har gått sönder. Jag kontaktade möbel nytt i måndags ang detta och snälla som dom är så erbjöd de mig att de skulle komma och hämta Soffan hemma hos mig, för att jag skulle slippa dra på den själv! MEN eftersom jag jobbar samma tider som de gör så betydde det att jag behövde ställa ut den på min altan. Yeey! Jag tänkte hela tiden Aumen det här fixar jag, inga problem. Vaknade extra tidigt idag för att hinna med det innan jobbet. Jag började dra på soffan, till en början gick det bra. Men sen puuuuh. Jag och jag? Var en aning trötta, sen skulle soffan ner för trapporna också, fyy fan! Jag åkte nog ner snabbare än soffan. Efter svett och tårar så hade jag lyckats! Stolt! En redig qvinna reder sig själv 😉 Aii men super snällt av möbel nytt att hämta soffan hos mig! Det hade blivit dubbelt så jobbigt annars!

Liam fick sig en chock när han vaknade.
– men mamma soffan är ju ute, ska du slänga den, tycker du inte om den längre.
Söööt <3 20140812-231604-83764268.jpg
Så ahh morgonen började inte speciellt bra direkt. Stressade till dagis för att lämna Liam, desperat så frågade jag personalen om tips till min översvämning.

I bilen påväg till Bromölla bröt allt ut, min jobbiga morgon förvandlades till tårar. Allt kändes hopplöst och jag kände mig så liten och otillräcklig för stunden.

Men efter en timme på jobbet så var allt bra igen. Så många fina och trevliga kunder! Dessutom kom Mormor med smörgåstårta till middag, som jag älskar! Yeey! Slutet gott, allting gott xD Aii inte riktigt eftersom problemet i källaren kvarstår.

Efter jobbet blev det vattenballong krig med min sol <3 underbart! Mycket skratt och spring. 20140812-233147-84707746.jpg

20140812-233533-84933737.jpg
Så mysigt! Som jag har saknat honom! Mys med hemma odlade tomater!

Därefter kom pappa för att hjälpa mig att spola avloppet. Men proppen satt så hårt :/ så den sitter kvar ännu den envisa faaan. Ska försöka imorgon igen, får hoppas på att den har mjuknat en del.

Jag och Liam körde sedan ner till Ica för att köpa någon fika, lite filmmys lixom, i detta höstväder? Vad hände med sommaren?

Det blev en mysig stund på vår underbara soffa matta… Haha.

Nu sover Liam som en stock och jag ska snart hoppa in i duschen? 😮 usch! Jag är så nervös. Jag vet, om jag duschar så blir det översvämning i källaren för vattnet rinner inte undan. Jag vill inte duscha, men jag kan inte låta bli, jag måste duscha varje kväll, jag klarar inte av att gå och lägga mig i sängen smutsig? Gaaah! Om jag bara kunde skippa en kväll… Men Neeh då jag känner mig smörig och smutsig? Dagens i-landsproblem..

20140812-234554-85554790.jpg
Gårdagens underbara gäst i sovrummet. Blääää. Jag skrek och Liam trodde att någon hade dött.. Vad gör man, bit ihop och ta bort den lixom… Usch!

– godnatt. Hoppas på en bättre dag imorgon..

Kommentera