Torsdag…

Ungefär som alla andra dagar denna vecka så har denna dag också börjat dåligt... Känns som att det är mitt nya motto eller något.. Jag som inte tycker om att vara negativ.. 

Att något så självklart kan ställa till med så mycket problem. Vatten, avlopp och allt vad det innebär är ju egentligen så självklart, man tänker inte ens på det, de bara finns där och fungerar lixom.. MEEEEN inte alltid asså, har jag märkt! Denna vecka har varit pain! FY fan! Tråkigt nog så uppträde problemen denna vecka när jag har Liam också, vilket gör mig ännu deppigare. Eftersom problemet i sig gör så att jag tappar lusten, vill inte göra speciellt mycket för att problemet ligger och äter på mig.. Sen ska jag lyssna på Liam som vill en massa saker hit och dit hela tiden, vilket jag också vill i vanliga fall, men just nu känns allt bara lite extra jobbigt. Stackarn <3 Vill egentligen inte att han ska bli lidande av detta. Hallå Vattenläcka varför kom du inte förra veckan? :O

IMG_3442

Aii men, idag har det varit massa människor som har cirkulerat på min trädgård! Vad gör man? Jag är inte speciellt duktig på det området! Inte alls faktiskt, jag kan jävligt mycket själv och har gjort extremt mycket själv. Men just vatten och den biten förstår jag mig inte riktigt på.. Så ahh först kom en spolbil/Slambil som skulle tvätta och suga alla mina rör.. Men då visar det sig att jag inte har någon spolbrunn som går ut i gatan, YEEY. Han lyckades aldrig få bort proppen/propparna.. Snacka om att allt kändes kört! Fick kontakta Sölvesborgs energi för att få tag i ritningar på avloppen, men yeeees självklart så hade de inga sådana! Alla mina ritningar saknades! MHMMM snacka om att hoppet byggdes upp lixom. Såå ahh höll på att diskutera med honom en hel evighet om eventuell lösning. Han körde hem till mig för att se hur allt såg ut, och mycket riktigt så fanns det ingen spolbrunn till mitt hus. Hur borde jag känna nu? Lycka och glädje? Hmm neeh allt kändes kört, det kändes som att jag aldrig skulle få se vatten igen typ…

Pappa ringde någon form av jourbil i Kristianstad. Jag hade redan målat upp att det inte skulle fungera! Jag vågade inte hoppas, lixom varför skulle han kunna fixa det.. Han kom, spolade, filmade rören osv osv.. TILL SLUT! FATTA, proppen släppte! Helt fantastiskt! Precis när allt kändes helt kört! Jag har fått åka hem till Mamma&Pappa för att duscha de senaste dagarna.. Jag är extremt beroende av duschen, jag duschar morgon och kväll. Jag vet att det inte är bra, men jag vill känna mig fräsch, hatar den där smöriga känslan. Asså igårkväll höll jag på att döö, bokstavligen, jag fick fylla en skål med vatten för att kunna tvätta ansiktet.. Det är ju en total katastrof.. Men ahh iaf, av någon anledning så ligger det stenar i avloppsröret, sen dräneringen, då fann vi ett rör som hade gått sönder under huset, vi lagade det, men tänkte inte så mycket på att ta bort stenarna som ramlat ner! HM Dumt i efterhand.. Så ahh dessa stenarna hade iaf typ byggt en egen mur i avloppet, på allt detta så la jag klinkers för några månader sedan, tvättade av svamparna och spannarna, lät det rinna ner i avloppet, vilket måste ha varit en bidragande orsak. Därav detta extrema stop. Nästa vecka ska en spolbil/slambil komma och suga upp alla stenar, Sölvesborgs energi ska komma och installera en spolbrunn. Helt underbart!

JAAAAAJA, nu är iaf stoppet borta! asså det är helt underbart! Jag har nog aldrig varit så här glad över lite vatten, shiiiiet vilken lång dusch jag ska ta ikväll. Imorgon ska jag njuta och göra precis allt som Liam vill göra <3 Äntligen slippa detta helvete!

DSC_1048

Dock har dagen såklart inte bara varit ansträngd, Jag har jobbat bland många fina människor idag. Pappa har verkligen hjälpt mig med allt kring vattenproblemet. Min soffa kom med hemleverans, fixad och fin. Alla fina människor runt om kring mig. Så ahh allt är inte negativt, men ibland när allt känns jobbigt så fokuserar man mer på de negativa sakerna! MEn ahh nog om detta asså!

– Älska ditt vatten! Ta Ingenting förgivet!

Imorgon blir en bra dag <3

Kommentera