Måndag.

– ny vecka, nya möjligheter..? Eller. Min måndag började inte speciellt bra iaf! Stressig morgon, Liam ville inte alls sammarbeta. Stressade iväg som bara den till dagis, dock så var det inga bilar där och inga barn syntes till? Liams avdelning var låst, vi gick runt och tittade och knackade. Tillslut kom någon ut och berättade att de hade fortbildningsdag. Yeeey! Det hade jag helt missat. Lyckat! Har inte pratat med personalen på ett tag eftersom jag inte har haft Liam på en vecka.

IMG_3868.JPG

IMG_3867.JPG

Men ahh klantigt! Liam fick följa med mig till jobbet, vilket inte var helt fel ändå! 🙂 han fick lite papper och några pennor sen var han nöjd! Duktig <3 men ah han kunde ju inte vara med mig hela dagen, han hade nog blivit fett uttråkad! Gamla mormor kom och hämtade honom i Bromölla så de fick en mysdag tillsammans 🙂 Efter jobbet blev det mys och lek med Liam <3 det blev även en hel del fix! Klippte gräset, putsade fönstrena, krattade äpplen, jag hatar bokstavligen äppelträd, Mysigt men tidskrävande! osv osv! Puuuuh så mycket att hålla iordning på! Jag behöver en hjälpreda eller något 😮 Därefter packade vi ihop lite leksaker och cyklade ner till lekparken! Liam sprang runt och körde med sin Lamborghini! Min favorit bil, framtidsplanen? I mina drömmar sedan cyklade vi inom Ica för att köpa lite kvällsfika! Måste ju ha lite mys vid Tvn när det är idol lixom.. Vi hann precis hem innan det började! Yeey! Kärlek till idol <3 IMG_3819.JPG

IMG_3820.JPG

IMG_3826.JPG

IMG_3828.JPG
Liam somnade som en stock i soffan! Mitt trevliga sällskap! Han är så söt, kan knappt sluta titta på han asså! Haha. Ajaaa!

På med musik på högsta volym och tagga stääääd! Måste passa på att röja medan Liam sover, och jaa han sover riktigt hårt och vaknar inte av ljud, skööönt. Han tycker att jag är grymt tråkig när jag städar.. Konstigt, Neeh! Rööööja!

IMG_3870.JPG
Fullt seriös, japp japp!

Kommentera