Onsdag.

– bestämde mig för att behålla Liam hemma idag, då mina arbetsuppgifter gick att anpassa därefter. Härligt! Hinner ju knappt träffa han annars, den veckan som jag har honom går så snabbt. Redan onsdag lixom, känns som att han kom igår? Ajaa.

Dagen har iaf bestått av jobb, mycket ringande och inventering. Yeeey! Besökte banken en snabbis. Liam har varit duktig och följt med på allt 🙂

IMG_3925.JPG
Graaaw jag bara älskar liams skor! Sjukt snygga! Länge sen man hade kavat till honom, men dessa gick inte att undvika. Vi har fått hem så sjukt snygga höstskor!

Vi åt lunch tillsammans med gamla mormor! Mysigt! Gött med lite kvalitetstid. Vi åt på ett ställe som heter linas? Och ligger i gallerian i Bromölla, god mat! Men upplägget är inte det bästa. Jag vill ha helhet 😉

IMG_3924.JPG

Hemma blev det även en heldel städ, som vanligt! Dagligt måste lixom! Jag klarar inte av stök och smuts.. Blööö. Försöker röja ut i källaren sakta men säkert!

Idag har Liam varit på sin första fotbollsträning, spännande! Han har varit spänd och förväntansfull hela dagen! Som tur är så gick det jätte bra och precis som hans förväntan! Han spelade och lekte med de andra barnen! Känns såååå bra! Man är ju lite nervös när det är nya grupper, hur han ska bli bemött och sådär. Men ahh det gick jätte bra! Han ser fram emot nästa veckas träning!

IMG_3923.JPG

IMG_3922.JPG
Kul med lite aktiviteter 😀

Kvällen har bestått av idol mys med godis faktiskt. Fick mens idag, det suger 🙁 tyckte att jag hade varit lite extra bitter 😉 men ahh jag brukar bli godis sugen då faktiskt!

Nu duschen och fix inför morgondagen!
Godnatt…

Kommentera