Så duktig <3

– Ååhhh plutten är så duktig. Han älskar verkligen att åka skridskor. Varje vecka ser han fram emot lördagen då hockeyskolan är. Jätte roligt att se, både hans glädje och hans utveckling.

Han åker om mig som ingenting.. Jag kan inte direkt påstå att jag är speciellt bra på att åka skridskor ändå.. Men helt klart bättre än första gången jag satte på mig dom i år iaf.. Det tar sig? Kanske blir värsta hockeyspelaren av mig, eller njheee det är nog inte mig grej. Jag är ju typ rädd för att skada mig?

IMG_6960Liam ser upp till Jonte som bara den! Det är hans stora idol, de är som syskon. Jonte kan allt enligt Liam och han vill bli som han. Jonte har spelat hockey sen han var som Liam, så han är sjukt duktig. När Jonte är med oss på isen så kämpar Liam för allt i hela världen för att försöka åka ikapp honom.

Det är jätte roligt att Liam har hittat något som han verkligen tycker om. Hoppas att det håller i sig. Även om jag tycker det är en farlig sport så blir jag glad över att se hans lycka. Usch min plutt börjar bli stor.

Eftersom Liam tycker om detta så himla mycket så har vi bestämt oss för att ha hans 6 års kalas i ishallen, tillsammans med alla hans kompisar. Snacka om en överlycklig Liam. Usch han fyller 6 år om 7 dagar. Vad hände med tiden?

 

 

Kommentera