Sommar<3

– dagen har bestått av jobb. Massa pappersarbete idag. Så just nu rullar typ sådär 1000 siffror i mitt huvud. Men vad gör det, solen steker. 

Blev klar med dagens arbete för ett tag sedan. Så jag passade på att köra till sölvekulle, där säljer de massvis med fina blommor. Helt underbart! Vill bara ta med alla hem! Jag älskar att ha trädgården fullpackad med blommor under sommaren. Dock jobbigt att sköta alla 😮 heltidsarbete att bara vattna allihop! Men såååå fint! Det är mitt lugn. 

   

Jag hade egentligen tänkt vänta med blommor ett tag, för nätterna är fortfarande kalla. Dessutom hade jag tänkt städa altanen och sådär först. Men ååhhh kunde inte hålla mig.

 

Det blev några nu. Hoppas jag hinner plantera alla idag. Annars får jag väl fortsätta efter Liam har varit på simskolan. En bra början med blommor iallafall. Får köpa lite i taget så jag hinner plantera det också. 

Usch fyy. Helt döda och tråkiga 🙁 ut med de gamla och in med nytt!  

Kommentera