Tisdag.. 

– dagen har bestått av jobb i Karlshamn! Super roligt! Känns häftigt att ha en Br-skor i en ”större” stad. Hm ligger lixom runt hörnet. Dock har jag endast varit på hm Max 3 gånger sedan vi öppnade i Karlshamn. Trodde till en början att jag skulle bli stammis. 

För ca 3 veckor sedan vad jag med om en hemskt händelse på jobbet. En medelålders man kom in och handlade av mig, efter köpet ville han växla pengar. Han var snäll och jag pratade en del med honom. Så jag tänkte aja men visst. Han ville växla 3000:- i hundralappar till 500 lappar. Jag räknade pengarna han gav mig, det saknades 100:-. Mannen tog pengarna och räknade, vi båda konstaterade att det saknades. Han gav mig 100:- till. Vi räknade igen och det stämmde. Sedan gav han mig pengarna och jag la dem ovanför kassan. Sedan ville han fråga om ett par skor ute i butiken så jag följde med honom. Därefter gick han, jag gick tillbaka till kassan för att ta bort pengarna. Då upptäckte jag att det saknades 1500:-. Han blåste mig mitt framför ögonen. Jävla idiot! Jag sprang såklart efter direkt. Men han var helt borta… Såklart! Butikerna runt om kring oss uppmärksammade händelsen. Jag gjorde givetvis en polisanmälan direkt.. Den dagen sög! Jag kände mig så lurad..

– idag på jobbet gav en person mig dagens tidning. Där stod det.. Snarlika händelser. Personer som lurat till sig pengar i olika butiker. Det måste vara samma personer.. Jag kände igen allt som de skrev. Imorgon ska jag ringa polisen och berätta igen, kanske identifiera.. Dumma folk. Man kan inte vara så godtrogen i dagens samhälle..   

Från dagens sydöstran. 

Men ahh dagen har annars varit bra! Dock riktigt tråkigt väder. Jag som hade velat plantera färdigt. Men icke, regn och blåst. Suck! 

Dagens outfit..  

     

Mina skor idag. Tygskor på klack. Det är jätte mycket skor med den typen av klack nu i vår/sommar. Jag gillar platå, det känns inte direkt som att man har skor med klack på sig! 

Men ahh efter jobbet blev det lite fix hemma. 

– & nu är vi nyligen hemkomna från ett härligt gympass på nästan 2 timmar.  

 

Yeeey! Känner mig duktig! Känslan efter gymmet är underbar! 

Kommentera