Måndag

– Puuh helt slut efter denna dag. Var tvungen att börja dagen med att rensa avloppet i duschen, yeeey vilken morgon! Usch jag hatar verkligen när det blir stopp. Så äckligt att behöva rensa bland gammalt hår och sånt. 

Därefter stressa iväg till jobbet, men väl på jobbet kunde jag varva ner.     Blir så glad när jag passerar köksbordet, sommar färger <3 

Sedan hem efter jobbet, fixa lite i trädgården, tvätta och sånt tråkigt som alltid måste göras. Varför gör inte sakerna sig själv, aja. Dock tycker jag trädgården är rolig, när jag hinner med och inte när det känns som ett måste. 

 Jag vill att det ska vara fint, jag stressar upp mig så mycket om det är rörigt och oordning. Jag bara älskar alla sommarblommor! <3 hoppas att de tar sig och blir stora och fina.    – precis hemkommen från gymmet. Puuh det känns så skönt efteråt, men jag var grymt otaggad först. Som belöning unnar jag mig lite jordgubbar och Tea tillsammans med dagens tidning ute på altanen. Vilken underbar kväll! 

Jag har tränat ett tag nu, faktiskt det längsta jag någonsin har gjort! Jag har tidigare tränat ca 1-2 månader och sedan skitit i det. Men nu har jag i stort sett haft rutin på det sedan februari. Känns jätte bra med tanke på jobb och allt annat. Får väl se vad det kan ge 🙂 

   

 Helt sjukt vad jag saknar min plutt, han åkte ju igår, känns som en evighet sedan. Usch det kommer bli en lång vecka..

Nu ger jag upp för idag, tagga duschen och sängen. Godnatt! 

Kommentera