Tisdag. 

– godmorgon. Vaknade av att plutten tog upp hela sängen. Men vad gör det, underbart att ha han hemma.   

Helt underbart med semester, dock känns det som att det kommer gå snabbt, känner mig stressad över alla ”måsten”. Men ska försöka varva ner och ta en sak i taget. 

Njuter i morgonsolen med min underbara kaffe <3  

  
Kärlek till alla blommor <3 

Liam springer runt och är övertaggad för att vi håller på att fylla hans stora pol. Han älskar den där poolen, jag är väl si sådär med det, massa jobb med att sköta den. I söndags slet jag med att få den ren, dumma jag har ju haft den liggandes ute hela vintern. Jag stod många gånger och funderade på om jag skulle slänga den, men jag vet liams lycka över den så jag kämpade mig igenom ett antal timmar med att få den ren. 

Kommentera