Torsdag

– veckorna bara springer iväg.. Känns inte som att jag kommer hinna med någonting under semestern. Har dock jobbat måndag och tisdag denna vecka då vi började med rean idag. 

– förstår mig inte riktigt på sommaren, regn och svin kallt? Sjukt besviken, vill ha soool och värme! Känns mer som typ höstlov… Ajaa. Kommer iallafall bli sjukt vältränad denna sommar, lixom inte roligt att vara ute så det blir gymmet istället. Haha

Började min morgon med min underbara smoothie, som innehöll avokado, ingefära, broccoli, blåbär, banan och tranbärssaft. Riktigt god och så nyttig! Jag bara älskar den, kommer säkert leva 10 år längre, haha.    

Idag har jag varit riktigt sjukt seg och trött, verkligen inte orkat någonting.. Har sovit nästan hela dagen, hade en ”sjuk” känsla i kroppen. Jag hatar sånt, jag vill så mycket och när jag då inte kan det så blir jag så besviken.. 

Sedan kom min kärlek hem med godis och blommor<3 krängde en massa, inte ätit godis på evigheter? Gott var det iaf.. Lite ångest efteråt, jag vill ju vara nyttig. Men i vilket fall, så fick jag sjukt mycket energi av det, helt plötsligt från att legat utslagen på soffan till en promenad på 40 min, hade jag aldrig kunnat tro! 

Men varför egentligen? Äter jag dåligt med energirik mat? Jag tränar ungefär 4-5 gånger i veckan, allmänt aktiv alltid. Äter typ, kyckling och ris, kvarg, smoothie och kaffe. Haha just nu har min kost varit rätt enformig, kanske att min energi beror på det? Hmm, jag har aldrig hållt fast vid träningen såhär länge tidigare så jag är inte van vid hur kroppen reagerar. Någon med lite mer erfarenhet? 

Men ajaa hoppas att jag vaknar med massa energi imorgon.  

 

Nu får det bli film tillsammans med körsbär och Tea! 

Kommentera