Söndag, igen.. 

– veckorna springer iväg.. Idag åkte Liam till sin pappa. Alltid lika tråkigt, usch jag saknar honom redan. En vecka går så snabbt, känns knappt som jag hunnit träffa honom. 

Idag har varit en riktig myssöndag, nästan bara varit hemma, myst och lekt med Liam. Vi började dagen med morgonmys i sängen, varade dock inte så länge då Liam lätt blir rastlös. Ajaa, mysigt trots allt, han är så stor nu så det blir inte så mycket mys.  
Nano lego – små, små legobitar. Liam älskar lego så jag köpte honom en utmaning.  

Underbar och lugn helg, kan behövas. Ibland är det skönt att stanna upp lite och inte fullboka helgerna med massa saker. 

Har dock målat färdigt vardagsrums taket som jag påbörjade i veckan, sjukt skönt men fy fan vad jobbigt, snacka om nackspärr.. Och inte för att jag orkade flytta möblerna och sånt heller, så ahh blev en hel del skrubb därefter, synden straffar en själv. 

– store plutten, han fyller 7 om ca 2 månader, helt galet. 

Usch för någon natt sedan så hade jag en hemsk mardröm, vaknade upp helt förkrossad och tårarna bara rann. Lucas försvann helt plötsligt från mitt och liams liv. Orkar inte rabbla upp hela drömmen men ahh den var hemsk. Men vilken stor betydelse han har i mitt och liams liv. Han är helt underbar, allt som jag någonsin drömt om. I ca 2 år och 5 månader har det varit vi, känns som igår. Fortfarande lika förälskad.  

 Som jag älskar mina två <3 

 – nu får det bli sängen, imorgon blir det jobb, städ och träning.. Tillbaka till verkligen.. Godnatt.

Kommentera