Lördag

– jag hade egentligen planerat sovmorgon till 9 idag, dock ringde Lucas alarm lite innan 7.30. Flera tusen gånger utan att han vaknade, där låg jag helt klarvaken. Jag har jätte svårt att somna om när jag blir väckt. Men jag gick upp i lugnans ro, slapp ju morgonstressen iaf. 

Begav mig sedan upp till ishallen för att se liams säsongsavslutning på hockeyskolan. De hade det riktigt mysigt, de hade släckt ner hela ishallen och placerat ut en julgran och sådär. Några A-lagskillar kom ut på isen och spelade lite med knattarna 🙂 super mysigt och uppskattat av barnen!  

Åhh, imorgon kommer Liam hem, som jag har saknat honom, denna gång ska han vara hos mig i 2 veckor. Känns riktigt bra, kommer dock bli jobbigt när hans pappa också ska ha 2 veckor. Men ahh, hela julen tillsammans med Liam <3 det kan ju inte bli bättre!  
Därefter blev det lite fika på Coffe house 🙂 goott! Man får väl unna sig ibland. 

Dessutom känns det så skönt att ha hunnit med att storstäda tills imorgon när Liam kommer hem, skönt att slippa tänka på det 😀 yeay! 

Passade även på att slå in nästan alla julklappar idag, så imorgon när Liam kommer så är det fullt under granen, han älskar att undersöka paketen. Han tror fullt ut på tomten. För någon månad sedan när han gjorde sin önskelista, så kommenterade jag; ojoj, det där blir dyrt! Hans kommentar; men mamma, det behöver ju inte du tänka på, du köper ju inte julklapparna. Tomten kommer ju med dom!  Hahah söööt <3 om det vore så bra 😉 

 
 

Kommentera