Måndag…

– fyyy vilken natt. Värsta på länge.. Tror jag sovit 3-4 timmar Max. Började med att Liam kom in runt 3 för han hade mardröm, vilket var super mysigt. Dock kunde jag inte somna om. Lucas snarkade som en hel orkester, jag brukar vanligtvis inte ha problem med det eftersom jag alltid somnar först, men att försöka somna till det, fyy. Lyckades tillslut somna runt 7, sen kort därefter ringde klockan, yeay! 

Underbar natt! 

Inte nog med det, stressad och trött skulle jag köra till jobbet och öppna. När jag då skulle gå ut till bilen så letade jag efter nycklarna, jag lägger alltid dem på ett speciellt ställe. Ringde till Lucas i all hast och tänkte, fan om han tagit nycklarna.. Han var helt säker på att han inte tagit dem, tills han kände i sin ficka… Faaan, jag kunde inte köra till jobbet och dessutom så låg jobb nycklarna i bilen. Yeay! Ahaa… Fick ringa till mamma, fick deras bil, Alicia körde Br-rundan och hade nycklarna. Hon fick i all hast lämna Olofström för att köra till mig i Bromölla. Ahhh ca 10.20 öppnade butiken. Fyy vilken morgon! 

Inte nog med det, sedan när jag hade slutat och skulle köra och hämta Liam så sprang jag inom maxi för att köpa mjölk. Stressad ännu en gång. Kom ut, tappar den jävla mjölken i marken som börjar spruta.. Ahaa. Fan! 

Meeeen, Liam hade haft en bra dag i skolan iaf! <3 

Dumma dag, måndag fy fan. Men kvällen har varit mysig <3 tagit de obligatoriska julbilderna på Liam 🙂 han är så duktig som orkar med mig.  

   
Har även tagit med systemkameran 🙂 har tänkt att framkalla lite nu inför jul 🙂 blir så mycket bättre kvalité! 

Lucas kom hem med blommor som förlåt för inatt/imorse <3  

  Jag förlät han rätt snabbt 🙂 

Igårkväll blev det ett härligt magpass på gymmet 🙂 skönt! 

Liam ville också prova. Haha, så han fick prova några situps. <3 

  
  
… Nu tar jag kväll, huvudvärk, trött. Intar soffan och laddar för en ny bättre dag imorgon. 

Kommentera