Lördag

– Puuh, äntligen är denna vecka nästan slut. Det har varit en riktigt tuff vecka. Så mycket stress. Så mycket som ska fixas.

Jag har beställt en ny bänkskiva, fick hem den i tisdags och igår kom hantverkarna som skulle montera den. När de packat upp allt och sådär så ser de att skivorna inte passar.. Yeeay! Dock var det inte jag som gjort fel i beskrivningen, företaget hade gjort fel. Hantverkarna fick min ritning och kontaktade företaget. Så ahh nu får jag vänta på en ny leverans. Yeey! Jag som hade sett fram emot ett ”nytt” kök till jul.. Ajaa, tur det inte var jag som felat, det hade säkert kostat dubbelt då 😮 

Jag är så glad att jag har Lucas, vad hade jag gjort utan honom. Han har verkligen hjälpt mig denna vecka med all stress och sådär. Har även fått något dåligt virus, så varit rätt dålig i veckan. Usch och fy. Jag som annars klarar allt så bra själv.  

Igår fick Liam sitt första jullov från skolan. Han tyckte att det var jätte häftigt 🙂 dock trodde han att han skulle börja 1an efter jullovet 🙂 haha, fick förklara noggrant att man byter klass efter sommarlovet. Min stora plutt <3 

Igår blev det en lugn taco-kväll med lite lego bygg som Liam fått i strumpan av tomten 😉  

  Varje söndag kommer tomten och lägger ett paket i strumpan om man varit snäll 😉 Liam går och känner där varje dag.. 

Det närmar sig jul, stressigare detta året eftersom vi ska ha julen hemma 😮  Liam är väldigt förväntansfull, han kollar av alla paketen under granen dagligen.  

 Hans sug efter julklappar stillas en aning eftersom han får ett litet paket varje dag. Hans fina kalender som gamla mormor gjort till honom 🙂 

Ajaaa, hoppas på en bra dag idag! Med massa energi. 

Kommentera