Onsdag.. 

– största delen av dagen har bestått av jobb. 

Igår var vi på en väldigt intressant föreläsning, lyssnade på Torkild Sköld. Han pratade om personligt ledarskap. En väldigt givande kväll som gav mig en tankeställare.  Denna dag har även bestått av en hel del klinkers läggning i källaren, Puuh! Jag längtar tills det är färdigt, endast de första plattorna som är lite roliga att lägga sen suger resten. Dock är det sjukt svårt eftersom det en fullt med saker, eftersom jag inte har någonstans att göra av de så måste jag flytta runt på dem efterhand som jag lägger plattorna. Aja, jag är duktig iallafall! Måste berömma mig själv xD    

 ..& just nu håller jag på att laga lite mat för resten av jobb veckan, det fick bli köttfärssås och snitzel. Längtar typ en aning efter sängen just nu. Kommer däcka rätt fort! 

Imorgon blir det wööörk, ska även träffa en säljare som har Vincent.

Kommentera