söndag..

– började veckan med att vara hemma med Liam eftersom han har varit sjuk 🙁 mysigt att vara med honom hela dagarna, kunde dock varit under lite bättre förutsättningar. Jag har iaf lyckats hålla mig frisk. 

Annars har veckan bestått av jobb. 

Igår var det hockey för liams del, som han längtat, han har inte varit där på ett tag eftersom han har varit dålig.  Han skulle kunna spendera hela dagar på isen. Riktigt roligt att se honom och hur han har utvecklats.  

Därefter så ändrade vi om och fixade på hans rum, så nu har han fått en myshörna under sängen (våningssäng). 

Sedan gick vi ut på en promenad och mötte upp Lucas för att ta en fika på coffee house.  

Mys! Älskar hasselnöts latte 😀 

Största delen av kvällen spenderade vi på kalas, robin fyllde 15. Massa god mat och tårta. När vi kom hem därifrån ville Liam spela minecraft, så ahh varför inte, vi alla tre spelade.. Klockan tickade iväg, usch tiden gick snabbt, vi kom inte i säng förens runt 2. Men ah vi hade mysigt och Liam var lycklig! 

Vilken tur att vi hade sovmorgon, hela huset vaknade runt 11.30, riktigt skönt! Jag brukar annars ha problem med att sova länge, min standard tid är runt 7-8.   

 
Just nu ligger Liam och myser på soffan medans jag plockar och städar. Söndag=städdag. Dock är det alla❤️dag, så idag ska faktiskt jag och Liam gå på bio, helt själva. Mysigt! Älskade plutt!  Liam älskar ketchup, han kan i stort sett ha det till precis vad som helst! Hans favorit pålägg på mackan är ketchup, haha. Knas! När han var liten(mindre) och sjuk så det ända han ville äta då var ketchup i en tallrik. Det var allt vi fick i honom då. Inte burkmat, glass, godis eller något funkade, endast ketchup i en tallrik. Aja. Beställde en speciell ketchup till honom <3 

Kommentera