Tisdag.. 

– började dagen med fika på Ritz. Mysigt! Strålande sol, lite lite vårkänslor trots att det var rätt kyligt. 

Passade även på att ta en liten promenad innan jobbet i den underbara solen. Jag behöver lite D-vitamin, så jag blir pigg 😉 får ju passa på, solen går ner så tidigt och då hinner jag inte se solen. Nackdelen med denna årstid, börjar jobba innan solen gått upp, och slutar när den gått ner.. 

 Passade på att använda mina somriga sketchers. Kärlek <3 sulorna är som en säng för fötterna. 

Annars har dagen bestått av jobb. Nästa vecka har Liam sportlov, underbart! Ska njuta av varje sekund med honom! Undra vad det finns för olika aktiviteter.. Hmm, jag har några dagar på mig att fundera ut det!  
 Idag går mina tankar extra mycket till morfar som skulle fyllt år idag <3 kan inte fatta att det var exakt 1 år sedan jag träffade honom sist. Om ca 2 veckor är det exakt 1 år sedan han gick bort. Han kommer alltid att finnas i mina tankar, oerhört saknad! Liam har också börjat förstå att han är borta nu, för några veckor sedan frågade han mig hur det hände. Han pratade om begravningen och att han är i himlen nu.  

 

Kommentera