Onsdag..

– Liam har fått sommarlov, underbart. Sitt första sommarlov någonsin, sen börjar han 1an. Det känns som att jag har börjat skolan på nytt, sitta med läxor och sådär med honom, uppfräschning av lågstadiet 🙂 

Men ahh, måndag och tisdag har bestått av jobb, eller ah idag också. Men de 2 första dagarna var Liam med mig på jobbet. Han är så duktig, orkar gå runt i butiken i flera timmar. Men han tycker det är lite roligt att sätta skorna tillrätta. 

Han skaffade sig ett par nya favoriter. 


Lysande skor, man kan även ändra färg och göra så att de blinkar ä. Givetvis så ville han ha en svart och en vit. Så varför inte.. 

Idag har jag hunnit med massor, när jag tänker efter så förstår jag inte hur jag fått ihop allt. Men ahh vaknade redan kl 7 😮 

Tvättat, städat, jobbat, umgåtts med Liam, byggt på skjulet, rensat uppfarten, lagat mat, tränat, träffat en vän. Hmm, det måste bero på vår nya familjemedlem xD vår älskade Robotgräsklippare 😀 oj vad mycket tid vi kommer spara. 

Men nu blir det soffan resten av kvällen. Detta är min sista jobbevecka innan semester. Yeeeey! 

Kommentera