Lördag 

– tiden springer iväg, nästan ett år sedan jag skrev här. Usch vad tiden går.. snart sommarlov igen, sen börjar Liam i 2an. 

Lördag, ledig helg. Helt underbart, dock så får man försöka hinna med allt annat som man inte hinner på vardagarna. 

Vilken underbar dag det blev igår, Liam kom hem tidigt, vilket innebar att jobbdagen inte blev så lång. Vi spenderade hela eftermiddagen och lite därtill utomhus. Lekparken och dunkgömme med Liam och en av hans kompisar. Älskar vädret, vill bara ha sommar nu.. 

Jag och Liam planterade lite blommor och frön, tidigare i veckan så var vi och köpte lite olika saker. Liam planterade stolt de blommor som han hade valt. 

Därefter stack Liam och Lucas till basketplanen, då passade jag på att röja lite extra i trädgården samt plocka fram robot gräsklipparen, för shiet vad gräset har vuxit.. jag bara älskar vår gräsklippare, jag klippte inte gräset en ända gång förra sommaren, det var ett riktigt bra köp. 

Våra tankar går till Stockholm, Lucas var länge nervös och förbannad över det. (Han är stockholmare) Riktigt tråkigt, följde allt via Aftonbladet igår 🙁 det finns för många idioter.. 

För vår del blev det fredagsmys, Liam önskade snitzel, han brukar alltid få välja fredagsmat, dock brukar det alltid vara tacos men inte denna gång. 

Lördag, jag gick upp tidigt som vanligt. Bestämde mig för att måla om taket inne på toaletten. Jag tyckte att det hade blivit så gult. Det ska ju vara vitt.. skönt att fixa medans de andra sover. Då kan man greja i lugn och ro. 

Dock vaknade Liam, han gick in på toaletten och gav mig en konstig blick. Därefter trampade han på locket med färg.. kanske inte så smart att lägga det mitt på golvet, men va fan det skulle ju bara vara jag vaken. Men Ahh. Jag står på en pall och målar för glatta livet, Liam ropar och jag ska gå och hjälpa honom. Men oj, vad knasigt det kan bli.. fastnade rakt ner färgburken.. med mina älskade morgontofflor, varma sköna och helt underbara, de finns nu inte längre 🙁 Aja, nu är taket klart iaf och Liam har fått frukost. Om en stund ska vi åka till leksaksaffären, Liam ska på kalas senare idag. Som alltid så blir det att fixa i sista minuten. Men det blir nog en helt underbar lördag, vi alla är ju lediga idag ?

Kommentera