Måndag.. 

– då var det måndag igen och Liam har åkt till sin pappa. 

Helgen har varit helt underbar, härligt väder och massa ledig tid. 

Liam var på kalas på lördagen, då passade jag och Lucas på att fika under tiden. Uppskattad kvalitetstid. 

Sedan plockade vi upp Liam från kalaset och bestämde oss för att åka till randiz lekland. Ännu mer bus i några timmar. 


Därefter åkte vi hem, lagade lite mat och hade spelkväll tillsammans. Evigheter sedan vi bara hängde med varandra. De senaste veckorna har varit packade med bortaaktiviteter. 

Söndag – jag passade på att åka till Ronneby Brunnshallarna på loppis för att sälja lite skit, man samlar på sig så mycket, speciellt eftersom Liam växer. Sedan har vi bestämt oss för att rensa ut källaren på saker som bara står. (det går knappt att vara i källaren nu) haha, så det behövdes verkligen. 

Hem snabbt därefter för att köra till byggmax och inhandla plintar och reglar, vi ska bygga staket på trädgården. Skönt att ha det påbörjat. Medans jag var i Ronneby så grävde Lucas upp hål i trädgården till plintarna. Det blev en härlig eftermiddag/kväll ute i trädgården. Innan Liam åkte till sin pappa så passade vi på att äta en mjukglass i det fina vädret. När Liam hade åkt så bestämde jag mig för att utnyttja det sista av den fina kvällen så jag cyklade en runda. Sedan var det soffan, bankad resten av kvällen. Helt underbar helg. 

Nu måndag – tillbaka till verkligheten 🙂 

Kommentera