Fredag

– Ahaa, då har snart hela denna veckan gått. Efter att Lucas har haft semester i två veckor och Liam är hos sin pappa så har det varit sjukt tomt här hemma. Men jag har fått mycket gjort iaf. 

Förra veckan spenderade vi i Stockholm hos Lucas föräldrar, Liam tycker det är så mysigt att åka dit, vilket är jätte skönt. Han fick en stor badring i present för att han ska bli storebror. Dock så var både jag och Lucas sjuka, men det gick bra trots allt. 

Gårdagen – Fick besök av izza och barnen, super mysigt. Igår började även östersjöfestivalen, så då passade jag på att köra in till Karlshamn för att checka runt och luncha med Lucas. Super mysigt, gjorde några fynd, som jag egentligen inte behövde, meeen vad gör det..

Kvällen spenderades hemma hos Ida&anton med kaffe och snack 🙂 härlig och mysig dag helt enkelt. 

Jag är så sjukt dålig på att uppdatera men tiden bara springer iväg.. Ajaa, får väl se vad denna regniga dag har att erbjuda ?

Kommentera