Tisdag

– vaknade upp utvilad runt 8 tiden, Lucas tog natten med mini, vi turas om varannan natt. Super skönt och perfekt att han har semester.

Jag och mini började dagen med en morgonpromenad, riktigt skönt och lugnt.

Tog tag i några måsten idag som jag skjutit på sedan vi kom hem från BB. Massa samtal att ringa och sådär.

Därefter begav vi oss ut på promenad med Ida och maximilian.

Försöker även att komma ikapp lite i hemmet, de senaste dagarna har varit så mycket fokus på mini. Lucas föräldrar från Stockholm kom i fredags och åkte i söndags. Super mysigt, tiden bara sprang iväg. Mamma&pappa fixade mat och tårta och sådär så vi hade ett litet kalas för mini i lördags. Dagarna har verkligen varit fullspäckade. Så nu börjar vi landa lite och sakta men säkert återgå till verkligheten. Liam åkte till sin pappa i söndags också, så från fullt hus till "tomt".
Tummis med världens bästa pappa❤️
– jag är så glad över mina 3 finisar.
Liam är stolt och glad över lillebror, vilket är jätte skönt, det är en stor omställning för honom eftersom jag alltid lagt så mycket tid och energi på han. Men han tar det super bra.

Igår badade mini för första gången, inte super uppskattat. Vi passade även på att göra ett första fotavtryck att sätta i hans bok.

Idag har vi tränat nacken lite, mini har varit vaken mycket längre sträckor idag så då får man passa på.

Nu är han helt utslagen, så jag ska passa på att röja undan lite. Usch jag fyller år imorgon. Inte så roligt längre, åldersnoja..

Någon dag ska jag minsann skriva en förlossningsberättelse.

Kommentera