Min födelsedag..

– vaknade upp runt 10 tiden, helt underbart. Mini hade bara vaknat en gång under natten för att äta. Dessutom vaknade jag till frukost på sängen och sång.
Fick även öppna en massa fina paket❤️ hela huset luktade nybakat, då hade han gått upp mycket tidigare för att baka en marängtårta till mig❤️
Vi firade även att mini blev en vecka gammal igår. Tiden bara springer iväg, det känns som igår.
När vi precis hade fikat klart så kom mamma på besök för att gratta mig, då fick jag en super fin regn jacka från odd molly.❤️ perfekt för regniga ute dagar.
Därefter så gick jag ut på en liten promenad i solen, underbart. När jag kom tillbaka så kom mormor på besök och fikade lite.
Mini och gamla mormor❤️
Medans hon var hos oss så passade vi på att bygga ihop en Ikea möbel.
Därefter kom mamma&pappa på fika. Då fick jag även en paket som jag verkligen velat ha super länge.
En Irobot 😍 så nu slipper vi dammsuga, helt underbart och det sparar så mycket tid.❤️
Därefter så gjorde vi oss iordning lite, för att sedan bege oss till Kristianstad för att äta på restaurang. Mini fick vara hos Mormor&morfar några timmar, vilket gick jätte bra. Man får inte glömma bort varandra, så vi hade en kväll bara han och jag❤️ även om många av våra samtal handlade om just mini.
Vi provade pinchos i Kristianstad, super god mat, man beställde många olika små rätter. Därefter skyndade vi oss hem till mini❤️
Såhär går det när Jonte har mini😍😂
På vägen till Kristianstad så stannade vi till i gualöv för att hälsa på Liam och ge han lite tårta och jordgubbar. Det är så tomt utan honom, hade han varit hemma så hade min födelsedag varit helt perfekt❤️

Han är bäst❤️ på alla sätt och vis, ännu en gång så har han fixat en underbar födelsedag till mig. Massa fina paket och uppvaktning.

Kommentera