Måndag

– ny vecka.. på onsdag så är mini hela 2 veckor. Sjukt vad tiden går.. idag har Lucas börjat jobba igen, blandade känslor, det är så skönt att ha han hemma.
Liam är hemma igen, äntligen 😍 jag vill dock inte att han ska känna sig utanför nu när mini kräver nästan all tid.

Natten har varit super, somnade vid 23.30 typ och sov till 5.30, därefter vaknade mini först 9.30 igen 😍 underbart. Lucas sov i soffan eftersom han skulle upp tidigt, han har annars vänt dygnet extremt. Men han kom upp 👍🏻

Mini har nu fått ett namn också, vi har länge funderat. Men nu så, han ska heta Lorenz.

Dagen har varit helt underbar, fint väder. Vi spenderade dagen i tivoli parken tillsammans med izza, Milton och moltas ❤️ riktigt mysigt. Passade även på att luncha, det gick super, första gången jag åkte iväg med båda barnen själv.

När Lucas kom hem så började han direkt med att blanda betong till källaren, pga vi fick bila upp golvet när vi bytte avloppsrör. Snart klart👍🏻 men vi gjorde han så gärna sällskap i kvällssolen, Liam har lekt med kompisar och cyklat runt i kvarteret.

Nu är jag och Lorenz ute på promenad. Så härligt. Man får passa på de dagar det inte regnar 😍❤️

Kommentera