Onsdag

– igårkväll var jag riktigt trött efter dagens aktiviteter. Lucas fixade grillat till oss sen var det bara mys i soffan.
Vi gick ner till sängen därefter, jag gick in och skulle byta på Lorenz då gick vårt larm. Snacka om att få panik, jag tog Lorenz utan blöja och sprang in i sovrummet och Lucas flög upp från sängen och tog en ljuslykta i betong och gick upp i huset för att se. Liam hade redan somnat då.
Usch, panik, mitt hjärta gick i 190. Jag tänkte alla värsta tankar under bara några sekunder. Lucas kom tillbaka och sa att allt var lugnt.
Larmcentralen ringde och konstaterade att det var en spindel som utlöst larmet i källaren. Puuuh, vilken lättnad.. det finns fördelar och nackdelar med att larmet är så känsligt, men det känns bra att det fungerar.

Lorenz fick en blöja och därefter slocknade vi allihop. Inatt har Lorenz vaknat 2 gånger för mat men somnat lika snabbt efter. Super skönt för jag var riktigt död igår.

Idag är Lorenz hela 2 veckor, sjukt vad tiden går.. det känns som att vi kom hem igår.
Fotot taget 8 timmar efter förlossningen.

Jag har återgått väldigt bra och snabbt efter förlossningen. Vilket är super skönt.
Dessa foton är tagna för en vecka sedan, då det var en vecka efter förlossningen. Vågen står återigen på 55 kg. Dock kämpar jag med att inte gå ner mer i vikt..

Kommentera